Estrada

PODVRGLA SE NOVOM ESTETSKOM ZAHVATU: Ceca otišla na remont, a uz nju je i voditeljka “Zadruge”

Ne kriju zadovoljstvo zbog nove promjene!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i voditeljka Dušica Jakovljević zajedno su posetile jednu prestoničku kliniku za estetsko ulepšavanje.

Ceca i Dušica godinama ističu da nisu protivnice plastične hirurgije, a sad su iznenadile sve podelivši momente pred ulepšavanje.

– Došle na remont! – kazala je Ceca.

– Prolećni, mali servis – dodala je Jakovljevićeva.

– Osvežavanje! – rekla je pevačica.

– Prolećni rifrešing! – navela je Dušica kroz smeh.

Dušica je, inače, nedavno pričala o korekcijama koje je radila, pa istakla da je neke promene morala da ima i zbog posla.

– Radila sam zube, usta i grudi… Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume – kazala je voditeljka nedavno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh