Estrada

DRAMA U KOTEŽU: Janjuša žena izbacila na ulicu usred noći! LETJELE STVARI, nastao potpuni haos pred svima?!

Marko Janjušević Janjuš je javno prevario ženu sa Majom Marinković sa kojom je imao turbulentan odnos.

Nakon nekog vremena činilo se da je bivši košarkaš odlučio da započne mirniji život pored bivše žene i ćerke, međutim, ponovnim mirenjem sa Majom prokockao je i tu šansu.

Drama je nastala kad je Ena saznala da je Janjuš opet vara sa starletom zbog koje im je pukao brak i u pola noći mu izbacila stvari. On je pokunjen otišao na Voždovac kod Maje, ali je i od nje posle dva dana “dobio pedalu”!

– Janjuš je hteo da sedi na dve stolice i to mu se obilo o glavu. Čim je pobegao iz rijalitija i ostao dužan televiziji Pink 50.000 evra, otišao je u Kotež kod Ene, koja se sažalila i primila ga u kuću. On je sve vreme u “Zadruzi” ponavljao da se promenio i da jedino voli Enu, ali opet je napravio glupost… – priča naš dobro obavešteni izvor.

Sve se promenilo prošlog vikenda kad je Janjuš sa prijateljima bio na nastupu Dare Bubamare i “naleteo” na bivšu ljubavnicu.

– Odlepio je kad je video Maju! Sve vreme se motao oko nje i đuskao s njom. Neko ih je snimio i objavio to na društvenim mrežama. Taj snimak je iste noći videla Ena i pobesnela je kao ris! Odmah mu je spakovala sve stvari u torbe i kese i izbacila ih ispred kuće. Kad se Janjuš ujutru vratio, tašta mu je rekla da više nije dobrodošao i da Ena ne želi nikad više da ga vidi – priča sa izvor.

Marko-JanjuševićFoto: Srbija Danas
Janjuš je, međutim, odmah našao rešenje i otišao kod Maje na Voždovac.

Janjuš je posle drame sa Enom i Majom napokon rešio da nađe posao. Postao je menadžer pevačice Sandre Čaprić, s kojom se zbližio u “Zadruzi 5”. “Možda neko ne veruje u muško-ženska prijateljstva, ali da mi je neko pričao da ću imati drugaricu, ne bih mu verovao”, napisao je Janjuš pored slike sa Sandrom.

– Maja ga je primila u stan i ta idila je potrajala samo dva dana! Sve vreme je žickao novac od nje, a mrak na oči joj je pao kad joj je zatražio 1.000 evra jer je sigurna da bi to odmah prokockao. Tad je rešila da ga izbaci iz stana i ovog puta mi je čvrsto obećala da se više neće miriti sa njim – priča izvor. Janjuš je tako za samo dva dana ostao na ulici, i bez žene, i bez ljubavnice. – Nemamo pojma gde je Janjuš, nikome se ne javlja! Verovatno je sada kod nekog drugara – završava priču.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh