Estrada

MAJA I JANJUŠ UHVAĆENI ZAJEDNO – ovo je DOKAZ o POMIRENJU! Provodili se u klubu, Marinkovićeva više NE KRIJE

Ovo neće moći da poreknu

Otkako je napustio “Zadrugu 5” svojevoljno, pričalo se da se bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš vratio supruzi Eni i da dane provodi sa porodicom, ipak, čini se da u tome nema istine.

On je sinoć uhvaćen u provodu na nastupu pevača i bivšeg cimera iz rijalitija Slobe Radanovića, a sa njim je, sudeći po snimku koji je objavila, bila i Maja Marinković.

Dok se Janjuš provodio i uživao u dobroj muzici, ubrzo je i Maja Marinković objavila snimak sa istog mesta i očigledno je da je i ona bila sa Janjuševićem u provodu.

Podsećanja radi, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali su burnu romansu u “Zadruzi” koja se neretko završavala kratkim rakidima fizičkim kontaktom i samopovređivanjem jednog od njih, te su nakon svega stavili tačku na ceo odnos.

Marko uporno negira da ima bilo kakav odnos sa Marinkovićevom, ali dokazi govore drugačije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh