Estrada

ŠOK PREPISKA MINE VRBAŠKI I MENSUROVE MAJKE! Porodica Ajdarpašić MOLILA bivšu snahu SAMO JEDNO, isplivala istina na VIDELO!

Prilikom ulaska Mine Vrbaški na velelepno imanje ”Zadruge 5” mnoge stvari su se promenile, a naročito u vezi njenog bivšeg dečka Mensura Ajdarpašića i njegove devojke Milice Veselinović.

Naime, Mina je Mensuru prenela poruku od njegovih najbližih, koji su apelovali da se on skloni od Milice, jer mu ne donosi ništa dobro. Mensur joj nije poverovao, a sada su isplivali dokazi koji idu u prilikog Mininoj istini.

Naime, Pink.rs je sada došao u posed Mininih prepiski sa Mensurovom majkom koja je bila više nego ljubazna prema bivšoj snajki, a u nastavku teksta pogledajte šta je imala da poruči sinu preko Mine Vrbaški.

– Evo kod kuće sam. Nego sam htela da ti kažem ako uđeš u Zadrugu da preneseš Mensuru da izdrži još ovo što je ostalo bez konflikta. Zamolio te Ardi reci i majka. Jer kad mu kažeš Ardi, shvatiće da si se čula sa mnom. I da ge je pozdravila majka puno i da ga gleda 24 sata dnevno. Da se ne nervira sa onom kučkom tamo. Samo opušteno i bez vređanja nekog. Zamoli je Boga ti i da su majka i brat dobro – poslala je Mensurova majka Mini Vrbaški, našta joj je Mina rekla da ne brine.

Skloni se od te veze, reci polako i bez tenzije. Reci da nervira majku, kad ga gleda u konfliktu sa kim ne treba. Reci mu sve to i izbegavaj puno priče, samo pevaj. A ja tebe ljubim – napisala je Mensurova majka Mini.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh