Estrada

NA OVOJ FOTOGRAFIJI JE IMALA SAMO 4 GODINE: Danas je jedna od najzgodnijih pjevačica, a oduvijek je znala čime će se baviti, da li je prepoznajete?

Preslatka djevojčica sa mikrofonom u ruci je danas jedna od najljepših pjevačica naše estrade.

Tamara Milutinović - screenshot

Pjevačica Tamara Milutinović danas važi za jednu od najlijepših i najzgodnijih na domaćoj estradi, a slavu je stekla zahvaljujući učešću u jednom muzičkom takmičenju.

Pjevačica je jednom prilikom na svom profilu na Instagramu podijelila fotografiju iz detinjstva, tačnije iz 1997. godine kada je ona imala samo četiri godine. Tamara na pomenutoj fotografiji drži mikrofon u ruci, te se da zaključiti da je pjevanje oduvijek bila njena velika ljubav. Mnogi su prokomentarisali kako na osnovu ove fotografije nikada ne bi zaključili da se radi o atraktivnoj pjevačici.

Tamara Milutinović – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh