Estrada

Darko Lazić NAPUSTIO Srbiju poslije skandala: Otkrio RAZLOG odlaska, a evo gdje se sada nalazi (FOTO)

Nakon što je priveden od strane saoraćajne policije zbog prekoračenja brzine, upravljanjem vozilom bez vozačke dozvole, kao i pozitivnog testa na prisutnost alkohola i kokaina, pevač Darko Lazić napustio je Srbiju.

Darko se oglasio za medije i izjavio da je i test na drogu bio pozitivan kada ga je policija zaustavila, a pevač se sada oglasio i na svom Instagram profilu i obavestio pratioce da se nalazi u Cirihu.

https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/full_article_image/public/272367/darko-lazic-cirih.jpeg

Darko je podelio fotografiju iz jednog kafića u kojem je provodio vreme sa svojim prijateljem, a potom i promociju svog sutrašnjeg nastupa koji je zakazan u jednom klubu u Nemačkoj.

Podsetimo, Darko Lazić je zbog niza saobraćajnih prekršaja bio priveden i izrečena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu od 200.000 dinara, zabrana upravljanja motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračenje brzine, a iako je bio pozitivan na testu za narkotike, pevač tvrdi da te noći nije konzumirao nedozvoljene supstance.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh