Estrada

HAOS USRED RESTORANA – ČAPRIĆKA UŠLA U OKRŠAJ S MAJOM I JANJUŠEM: Evo šta se desilo

ivši ljubavni par Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, uhvaćeni su protekle noći u jednom eminentnom lokalu u srcu Beograda.

Janjus i Maja - Novi

Kako Pink.rs saznaje, bivši ljubavnici, bili su u društvu Olge Margitić i još nekoliko ljudi, a na istom mestu se našla i Sandra Čaprić sa kojom je košarkaš imao izuzetno blizak odnos prilkom učešća u rijalitiju. Takođe, portal saznaje da je i Bane Đokić bio jedan od pozvanih, ali se ipak nije pojavio.

Izvor Pink.rs-a, naveo je, da je pravi haos nastao kada je pjevačica “Pinkovih zvezda”, Sandra Čaprić, ugledala Maju i Janjuša kako se grle i podgrijavaju stare strasti, te je umalo došlo do incidenta.

Naime, kako se dalje saznaje, Janjušević je htio da uplovi u romansu sa Sandrom van Bijele kuće, ali je pjevačica to izrazito odbila, nakon čega ju je bivši košarkaš blokirao na društvenoj mreži Instagram i brže bolje prešao na Marinkovićevu.

Tome svjedoči i video klip, o kome smo pisali danas, na kome se jasno vidi kako Maja i Janjuš pevaju jedan drugom i kako su se stare emocije vratile prilikom provoda u beogradskom objektu. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh