Estrada

BARBARA BOBAK U TEŠKOM STANJU: Oglasila se njena drugarica, evo šta se desilo

Barbara Bobak i Darko Lazić trenutno nisu zajedno, a nakon pjevačevog privođenja ona je otkrila da je sve saznala iz medija.

Darko i Barbara - Screenshot

Darko Lazić priveden je juče zbog saobraćajnih prekršaja koje je napravio vraćajući se sa jedne rođendanske proslave. Nakon što je nekoliko sati proveo u policijskoj stanici, a potom i saslušan kod sudije za prekršaje, pušten je na slobodu.

Prije nego što je završio u policiji zbog brze vožnje, Darko je raskinuo s vjerenicom Barbarom Bobak, koja sve vrijeme plače zbog onoga što se dogodilo.

“Barbara sve vrijeme plače i ne izlazi iz stana. Ne može da se pomiri s tim da je Darko ponovo priveden. Na sav glas ponavlja da je ovo bruka i da više neće da ga vadi iz problema. Iako je njihov odnos bio poljuljan, ona nije znala da je u međuvremenu Darko stavio tačku na njihovu vezu. Zapravo je Barbara sve saznala iz medija, što je strašno”, ispričala je bliska Barbarina drugarica.

“Najveći problem je što je Barbara mislila da će se Darko promijeniti, ali to se nije dogodilo. Nekoliko puta mu je praštala sve gluposti koje su ga zadesile, ali sada više nema snage. Pitanje je koliko će njihova veza opstati, a po svemu sudeći brzo će doći do raskida”, poručila je.

Barbara se u međuvremenu oglasila i potvrdila da je njen odnos s Darkom na pauzi.

“Tačno je da Darko i ja već neko vrijeme nismo u odnosu u kakvom smo donedavno bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih to nazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao ni kakve ćemo odluke donijeti. Ono što vas molim jeste da od mene ne tražite odgovore na pitanja koje ni sama ne znam, a konkretno mislim na prošlu noć. Sa Darkom nisam bila, niti smo se čuli, i apsolutno ne znam šta se dogodilo”, izjavila je Barbara Bobak.

Darko Lazić priveden je u sredu oko 4 časa, nakon što ga je presretač na auto-putu u Novom Beogradu zaustavio dok je vozio brzinom od 117 km/h na deonici na kojoj je ograničenje 80 km/h, a utvrđeno je da je bio pod dejstvom alkohola.

Prethodno je pjevao na rođendanskom slavlju boksera Marka Nikolića, koji je otkrio da se pjevač ponašao najnormalnije tokom večeri.

“Malo sam popio i vozio malo brže, od narkotika ništa nisam imao u sebi. Darko je uvijek sve najgore, dr*giran i sve ostalo. U pritvoru je bilo sve najnormalnije. Prekršio sam u saobraćaju”, prva je Darkova izjava za “Kurir” nakon izlaska iz PS Novi Beograd.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh