Estrada

DARKO LAZIĆ DOBIO MAKSIMALNU KAZNU – Pušten na slobodu, a po izlasku iz suda ŠOKIRAO IZJAVOM

Nije mu teško palo.

Darko Lazić - Expresstabloid.ba

Folk pjevač Darko Lazić kažnjen je danas sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana.

Darko Lazić je pred Prekršajnim sudom u Beogradu priznao sve što mu je stavljeno na teret.

– Darko je dobio maksimalnu kaznu koja može da se dobije za vožnju pod dejstvom alkohola i droge. U pitanju je 200.000 dinara, kao i godinu dana zabrane upravljanja motornim vozilom. Za prekoračenje dozvoljene brzine dobio je prekršajni nalog. To će mu pisati policija – navodi izvor “Blica“.

– Kad je uhapšen Darko je divljao i pravio haos. Na suđenju je bila potpuno druga priča, tad je bio pristojan i miran – dodaje izvor.

– Top sam – rekao je kratko Lazić po napuštanju suda.

Darko Lazić je, inače, priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je vozio 117 km na sat na mjestu gdje je maksimalna dozvoljena 80 km na sat. On je podvrtgnut i droga i alko testu, koji su pokazali da je navodno pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh