Estrada

ZNA NJIHOVU MRAČNU TAJNU! Đedović drži troje zadrugara u šaci i spreman je da PROGOVORI – ne piše im se dobro

Anđela Đuričić i Sandra Rešić su se osamile na doku i ogovarale zadrugare.

Njima se u jednom momentu pridružio i Marko Đedović koji je krenuo da komentariše ponašanje cimera:

– Ja sam ovde dala maksimum, i nadam se da se neće ponoviti neke ružne stvari. Ima tu svega i kajanja i istine. Ja sam mirna, a i moji roditelji. Ja sam mirna sve sam ispoštovala, i njihov ugled nije poljuljan – rekla je Anđela.

– Ma da, ja moju majku i mog ujaka volim najviše na svetu, a moja tri brata ovaj najmađi zamisli da mu dođu i kažu vidi sestru kako se je*e, e za mene to ne moze… – rekla je pevačica kada im se pridružio Đedović.

– Totalno je drugačija slika kada se pusti neki klip, i kada ga poslušaš, vidiš da li je nego glup ili igra igru, ali videćete kada izađete koliko su svi glupi. Ja mogu da utičem na biilo koga ovde – rekao je Marko, pa opleo:

– Da se takmičim u vređanju ljudi, menjanu veroispovesti, borbi u svr*avanju, u telesnim tečnostima koje sipaju gde stignu, nap*šavanju roditelja. Nadam se da se sve to promenilo jer je prošle godine pobedila Nadica koja nikoga nije opsovala. Ljudima neće biti dobro kada ja otkrijem šta je troje zadrugara radilo pre zadruge, oni misle da ja ne znam, ali znam sve. Sve ja vidim – rekao je Marko.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh