Estrada

CIJENA ZA JEDNO NOĆENJE – SITNICA: Pogledajte papreno skupi i luksuzni hotel u Turskoj u kom uživa Karleuša

Pjevačica Jelena Karleuša voli egzotične destinacije, a u to smo se uverili već nekoliko puta, kada je sa pratiocima delila fotografije i pokazivala kako uživa.

Sada je otputovala u Tursku, a na Instagramu se pohvalila kadrovima iz luksuznog hotela u kom je odsela.

Jelena se najpre pohvalila iznenađenjem koje je dobila od kolektiva hotela, a zatim i lukuznim detaljima kompleksa u kom je odsela, a koji ima pet zvezdica i koji je smešten u poznatom Zorlu centru.

Karleuša je i ranije odlazila na putovanja u Tursku, a kako čari ovog hotela nije probala, sada je iskoristila priliku i pokazala kakav je užitak u „opasno” skupom hotelu, koje je jedno od omiljenih mesta turista.

Inače, prema podacima sa sajta, noćenje u ovom luks hotelu je prava sitnica i iznosi 700 evra, što je više od jedne plate u Srbiji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh