Estrada

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! ULETJELO OBEZBJEĐENJE DA IH RAZDVAJA: Članovi žirija se potukli

Na snimanju najnovije emisije “Zvezde Granda”, došlo je navodno do fizičkog sukoba između Đorđa Davida i Aleksandra Milića Milija.

Žiri - Screenshot

Naime, njih dvojica su navodno prvo ušli u verbalnu raspravu zbog kandidata koji je nastupio na velikoj bini, a kako im se mišljenja nisu poklopila Đorđe David je navodno krenuo da vrijeđa Milija, koji je skočio na njega, ispričao je izvor sa lica mjesta za “Blic”.

– Jedi g***a – vikao je David navodno Miliju, posle čega je kompozitor, kako tvrdi izvor, krenuo da ga udari pesnicom, ali je obezbeđenje sprečilo da dođe do većeg incidenta, kao i Saša Popović, koji je uletio u gužvu da smiri strasti.

Navodno kamere nisu snimile sukob dvojice mentora, pa se očekuje da u epizodi koja će tek biti emitovana gledaoci neće imati priliku da vide ovu scenu. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh