Estrada

“SAMO SAM JA JOŠ ŽIVA” – Vesna Zmijanac saopštila TRAGIČNE VIJESTI kćerci Nikoliji

Pjevačica Vesna Zmijanac prisjetila svojih druženja sa Šabanom Šaulićem i Sinanom Sakićem. Kako je rekla, od njih je naučila mnogo toga o pjevanju, ali i o životu.

Vesna Zmijanac - Expressmag.ba

Pjevačica je rekla da nema osjećaj kao da njih dvojice više nema, a otkrila je i da ima fotografiju sa njima koja joj je draga uspomena.

– Osjećam kao da je Šaban još tu, kao da nemam odnos da on više nije tu… Jedino na aerodromima ga nema, jer smo se uvijek sretali, pa mijenjamo mjesta da sedimo zajedno. Zadnja dva koncerta u Sofiji smo radili Sinan, Šaban i ja… Imam odatle jednu sliku nas troje, i prije neki dan kažem Nikoliji: “Vidiš, samo ja sam živa” – rekla je Vesna u jednoj emisiji i dodala:

– Nemam uopšte utisak da nisu tu. Nismo se mi družili, jer mi mnogo radimo i onda usput, ili letimo zajedno, ili snimamo zajedno, ili pjevamo zajedno, tako da po kućama nešto nismo imali vremena… To mi malo fali… Na početku smo se družili danima. Kad kreneš sa Šaulićem negdje na turneju i kad on zasjedne, ko hoće da se druži sa njim i nauči nešto od pjevanja, mora da bude tu, to kod njega traje sedam dana i sedam noći, što je meni i odgovaralo u to vrijeme. Mnogo sam naučila od njega, on je i u to vrijeme bio riznica, a o pjevanju da ne pričam, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh