Estrada

DUŠICA OTKRILA KO SU ČLANOVI ŽIRIJA ZADRUGOVIZIJE: Svi se iznenadili kad su vidjeli OVU ŽENU!

Ovo se ne propušta

Dušica - Novi

Upravo je počela “Zadrugovizija”. Voditeljka Dušica Jakovljević poželela je dobro veče gledaocima, a onda je predswtavila članove stručnog, ali i novinarskog žirija.

Prvi član stručnog žirija večeras je Gazda Paja. – Očekujem ludilo kao i uvek, mobmastične nastupe – rekao je on.

Naredni član je Filip Đukić. Sandra Afrika je treći član stručnog žirija. Četrvi član stručnog žirija je Dejan Milićević.

Peti član stručnog žirija večeras je Nadica Zeljković.

Ona je najprije otkrila da li joj je Kija sugerisala za koga da glasa večeras:

– Je l’ ja delujem kao neko mene može da slomi i da mi kaže koje ću poene nekome da dam? Nismo mi u tom fazonu, Kija mi je rekla:”Idi mama, to je zabavno. Prijaće ti” – kazala je Nadica koja je otkrila i kako će se ponašati prema reperu Nenadu Aleksiću Ša s kojim je u prethodnoj sezoni ratovala:

– Lepo, biće Ša-mari! (smjeh)- izjavila je Zeljkovićeva koja je prokomentarisala Dalilu, Dejana i Cara:

– Taj ljubavni trougao pršti na sve strane. Nijedna žena ne zaslužuje da se neko ponaša tako prema njoj. Filip zaista nije dobar prema njoj. Ja sam s njim imala nesuglasice oko Mine – izjavila je pobjedica četvrte sezone.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh