Estrada

EVO ŠTA JE PISALO NA TAJNIM PORUKAMA DALILE I DEJANA: Dragojevići raskrinkani pred milionima, muk u Bijeloj kući

UBijeloj kući održana emisija “Igra istine”, a Marko Đedović je tom prilikom raskrinkao Dalilu i Dejana Dragojevića.

Dalila i Dejan - Novi

– Objasni nam misteriju poruka u duksu. Da li su to uspomene ili su napisane da bi se dale Dalili? Na jednoj poruci je pisalo volim te, na drugoj je bila nacrtana kuća i iznad nje je pisalo Dalila. Ti si tada bio sa Aleks u vezi – pitao je Marko Đedović.

– To je bila prva poruka na kojoj sam napisao volim te, a to je bio neki crtež od prije sto godina. To nije trebalo da se da, rekao sam da se baci. Bilo je kad sam se selio iz garderobera. Kuća ne znači ništa… Ja ne pišem poruke, Aleksandra je pored mene cijeli dan. Nek priča ko šta hoće, niti me intresuje, zvone mi ja*a šta će ko da misli i da kaže. Nisam nosio tu trenerku dugo, a ako vam nešto znači, burmu sam dao, majice bih najradije zapalio, sat ne nosim – rekao je Dejan Dragojević.

– Poenta priče je bila da su to stare poruke, a da su nađene u novom duksu – rekla je Dalila Dragojević, pa dodala:

– Ja sam joj rekla da me ne zanima, ona je rekla da ide kod Dejana. Poslije dvadeset dana, recimo, Đedović mi je rekao da su pronađene poruke, pa me je pitao da li je to ostavljena uspomena ili da je ostavljemo. Saznajemo da je to Viktorija našla u trenerci, znači neko je morao da izmisli – dodala je Dalila. prneosi “Novi“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh