Estrada

Nataša Bekvalac otvoreno: Flertovala sam s jednim muškarcem na Instagramu, ali sam ga blokirala

Nije me uvrijedio, ali mi se obratio na način na koji mislim da nije pristojan.

Nataša Bekvalac trenutno nema momka i nije zainteresovana za vezu, ali joj se jedan momak dopao na Instagramu, što nije dugo potrajalo.

– Slobodna sam i emotivno ispunjena. Ne osjećam se da mi išta fali. Teško da bi neko mogao da me osvoji. Nisam razočarana, samo sam nezainteresovana. Možda sam još uvijek u nekoj vrsti traume. Ne bojim se ničega, prosto se nije desio niko ko bi mi privukao takvu vrstu pažnje – rekla je Nataša za Blic.rs.

Ne krije da su joj se dopadali momci iz publike.

– Da, ali ništa ne uradim. Obožavam svoju publiku i nikada ne bih flertovala. Vidim mnogo lijepih bića dok pjevam – rekla je Nataša i dodala:

– Volim da se dopisujem sa ljudima na Instagramu. Flertovala sam sa jednim muškarcem prije nekoliko mjeseci, ali sam ga blokirala. Nije me uvrijedio, ali mi se obratio na način na koji mislim da nije pristojan.

Pjevačica kaže da ona nije prava osoba koja bi objasnila kako se rješavaju ljubavni problemi.

– Život je suviše kratak da bi bilo ko, bilo šta trpio. Visoko sam tolerantna i užasno spremna na kompromise, a posto postoje neke situacije i osobe sa kojima to nije moguće, onda je razlaz najbolje rješenje. Ne bih se ponovo udala – zaključila je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh