Estrada

DALILI NEĆEMO DOZVOLITI DA SE VRATI U ŠEPAK: Komšije ogorčene na Dalilu, neće da čuju za nju i Dejana! NJIHOVA KUĆA JE UKLETA

Meštani Gornjeg Šepka već mesecima su ogorčeni na Dalilu Dragojević i na sve ono što je uradila tokom svog boravka u “Zadruzi” i zbog toga više ne žele da je vide u svom komšiluku.

– Ona je kod nas u Šepku završila! Zbog svega što je uradila precrtana je za sva vremena. Njoj je bolje da se ne vraća u ovde ako je izbace iz “Zadruge”. Ovde je nepoželjna! Mi smo se svi dogovorili da se smenjujemo ispred kuće i da stražarimo ako pokuša da se vrati. Ova ukleta kuća svakako nije njena i, po cenu života, nećemo joj dozvoliti da se vrati ovamo. Obrukala je naš kraj, celu Bosnu. Umesto da se o nama priča lepo, nas svi pljuju ovde zbog Dalile i njenog kurvarluka. Sramota – rekao nam je njen komšija Damir.

On tvrdi da meštani ovog sela neće preći preko svega što je uradila, čak i ako joj njen otac Huso oprosti javnu sramotu koju mu je priredila.

– Neka ni Huso ne misli da će moći da je zaštiti. Mislim da joj neće oprostiti, i sam je to rekao. Zbog nje je čovek završio u bolnici šta mu je sve priredila. Ipak, ako uspe da mu opet priđe i da zaboravi sve što je javno pričao o njoj, nek zna da će i on morati da ode iz Šepka, pa neka onda bude sa njom. Ovde njoj povratka nema – završava Damir.

Podsetimo, meštani ovog sela su nedavno za Kurir ispričali da u svom komšiluku ne žele da vide ni Dalilinog bivšeg supruga Dejana, koji im je bio miljenik.

– Mi ovde ne želimo više da čujemo za njega. Bili smo spremni ruku u vatru da damo za njega. Voleli smo ga i više nego Dalilu. Branili smo ga, uvek bili na njegovoj strani, a on nas je svojim ponašanjem i izdajom Alaha jedinoga jako uvredio i tu nema oprosta. Neka i ne pomišlja da se vrati ovde kad se rijaliti završi. U Šepku, a kako čujem i u celoj Bosni, nepoželjan je. Osramotio nas je sve, u komšiluku se sad gore priča o njemu nego o Dalili. Jasno vam je da je bolje da se ovde ne vraća – rekli su nam tada, a izgleda da će ista sudbina zadesiti i Mujićevu, koja je pokušala da pobegne iz rijalitija, pa je vraćena, zbog čega će morati da plati kaznu od milion dinara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh