Estrada

OGLASILA SE CECA NAKON ODLUKE TAKMIČARKE DA NAPUSTI GRAND: Žestoka poruka, nije mogla da šuti

Takmičarke muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” izazvale su sukob između članova žirija, a jedna od njih odustala je od daljeg učešća.

Ceca Raznatoviić - Screenshot

Anastasija Ićurup (21) i Maja Đorđević (23) pojavile su se u lateks trikoima, jedna u crnom, a druga u crvenom, što se nimalo nije svidjelo starijoj postavci stručnog žirija.

Ana Bekuta, Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac bili su izrazito agresivni komentarišući ove dvije kandidatkinje , dok su s druge strane u odbranu stali Violeta Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili, Svetlana Ceca Ražnatović, kao i mentori mladih pevačica Marija Šerifović i Đorđe David.

Ceca u jednom trenutku nije mogla, a da ne opomene sve kolege na “gore situacije” iz prethodnih sezona “Zvezda Granda”.

– Bile su i gore uvrede prije nego što sam ja došla, pa ste ćutali – istakla je Ražnatovićka aludirajući na situaciju kada je prošlogodišnja takmičarka Vanja Knežević diskvalifikovana iz muzičkog takmičenja.

Podsjećanja radi, Jelena Karleuša, u prošloj sezoni “Zvezda Granda”, agresivno je komentarisala odevnu kombinaciju Kneževićeve, a ova takmičarka je na druševenim mrežama podržala napade na ovu članicu žirija, te je zbog tog postupka povučena iz daljeg učešća u ovom šouu. Čitava situacija izazvala je masovne reakcije javnosti, a Svetlana Ražnatović je pomogla Vanji da snimi prvu pjesmu prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh