Estrada

KARLEUŠA STAVILA TAČKU NA BRAČNU DRAMU: Tešku odluku nije donijela preko noći

Jelena Karleuša saslušana je u u Prvom osnovnom tužilaštvu.

Jelena Karleuša u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Katanićevoj ulici, govorila je o onome što se u njenom domu dogodilo na božićno jutro.

Pjevačica je na saslušanje stigla u pratnji menadžera i prijatelja Zorana Birtaševića. U tužilaštvu se zadržala svega petnaestak minuta, a po izlasku medijima nije davala nikakve izjave.

Kako pišu domaći mediji, Jelena je Prvom osnovnom tužilaštvu rekla da ne želi krivično da goni supruga Duška Tošića.

Podsjetimo, u domu poznatog para došlo je do razmirica za Božić. Fudbaler je za božićnim ručkom navodno ošamario suprugu, a prema pisanju domaćih medija, oboje su poslije incidenta saslušani u policijskoj stanici Savski venac, kada je Tošiću izrečena zabrana prilaska Karleuši. Prvo u trajanju od 48 sati, da bi ubrzo bila produžena na trideset dana. Jelena se ovim povodom nije oglašavala, dok se Tošić obratio saopštenjem u kojem je naveo da nije udario svoju suprugu.

Jelena i Duško venčali su se 2008. godine, i imaju dve ćerke Niku i Atinu


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh