Estrada

DRASTIČNA PROMJENA IZGLEDA JEDNE OD NAJLJEPŠIH ŽENA SVIJETA: Nikada nećete moći da pogodite o kome je riječ! (VIDEO)

Nemoguće je prepoznati na prvi pogled!

Pjevačica Nikol Šerzinger oduvijek važi za jednu od najprivlačnijih i najzgodnijih žena na svetskoj muzičkoj sceni. Često na svojim društvenim mrežama dijeli sa svojim pratiocima kako trenira, ali je posljednjim objavama sve šokirala!Od početka karijere plijeni svojim osmijehom i zavodljivim pogledom, a duga crna kosa je bila njen zaštitni znak! Međutim, sada je potpuno promijenila imidž!Skratila je kosu i postala zanosna plavuša! Mnogi je na prvi pogled nisu ni prepoznali.

Pevačica je pokazala novu frizuru, ali i šminku ko je, sudeći prema opisu, inspirisana serijom “Euphoria”.- Osjećam se kao da sam iz “Euforije” – napisala je pjevačica ispod objave.

Odmah su usljedili brojni komentari od ljudi koje vole i prate Nikol.- Ti si jedinstvena, sve ti lijepo stoji – napisala je jedna žena.

– Kao da nisi sa ovog svijeta. Izgledaš poput boginje – dodala je druga.

Mnogi su posumnjali da je u pitanju perika, ali pjevačica nije još otkrila da li je riječ o trajnoj promijeni ili ne.

Kako se vama čini nov izgled ove umjetnice, koju krasi nesvakidašnja ljepota?

Video možete pogledati OVDJE


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh