Estrada

Janjuš se oglasio nakon diskvalifikacije: Otkrio pravi razlog bijega iz rijalitija!

Marko Janjušević Janjuš je diskvalifikovan iz “Zadruge”, a sada se prvi put oglasio nakon izlaska iz rijalitija.

Marko Janjušević Janjuš - ATA Images

– Hvala svima koji ste bili uz mene svih ovih sedam mjeseci, hvala mojoj podršci, mojim kraljicama, mojim boginjama, mojim prijateljima i porodici što su ovoliko dugo morali da budu bez mene. Dao sam sve od sebe, iskreno, ali nisam više mogao da se pronađem u ljudima koji se nalaze tamo, čast izuzecima, a malo ih je – napisao je on.

– Što se tiče mog izlaska, moram obavijestiti javnost da, kako ono kažu, nije zlato sve što sija, e baš tamo ne sija ništa kako bi možda trebalo da sija. Šta je tu je, život ide dalje, i kako kaže Lukas: “Hiljadu puta sam ustao i pao”, a isto tako svoje učešće ove godine ne bih mijenjao ni za milion, a ni za pobjedu jednog od divnih učesnika koji će pobijediti ove godine. Još jednom, hvala vam svima – dodao je Janjuš. prneosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh