Estrada

HIT FOTKE DALILE I CARA! Nećete vjerovati kako su izgledali kao djeca, ne biste ih prepoznali za TRI ŽIVOTA! On plavušan, a ona… LUDILO!

Dugih sedam mjeseci regionalna javnost ne prestaje da komentariše ljubavni odnos učesnika “Zadruge” Dalile Dragojević i Filipa Cara, čija je ljubav počela tokom njenog braka s Dejanom Dragojevićem.

O sadašnjosti se sve zna, iz prošlosti je takođe otkriveno mnogo toga, a mnogi će se iznenaditi kada budu videli kako su kontroverzni zadrugari izgledali u ranom detinjstvu, kada nisu ni slutili kakave planove za njih ima život.

Dalila je svojevremeno podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu svoju staru fotografiju, koja datira iz 1996. godine, kada joj je bilo svega tri godine, a slika vesele, nasmijane djevojčice pobrala je tada mnoštvo komentara.

Brojne reakcije izazvala je i stara fotografija Filipa Cara, na kojoj je bukvalno neprepoznatljiv – danas krupan, istetoviran momak koji svojim stavom i izgledom želi da ostavi utisak žestokog, u ranom djetinjstvu bio je nestašni plavušan, čiji je zaštitni znak bio osmijeh.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh