Estrada

BRUJI ČARŠIJA DA JE NIKOLIJA OSTAVILA RELJU! Pokupila djecu, otišla kod VESNE na BUKULJU: Evo KO JE KRIV i u kakvim su odnosima SAD

Pjevačica i majka dvije djevojčice, Nikolija Jovanović, pokupila je stvari i sa ćerkama posetila kuću svoje majke Vesne Zmijanac na Bukulji.

Nikolija Jovanović i Relja Popović - Informer.rs

I dok jedni logično razmišljaju da se Nikolija sklonila od gradske vreve i odlučila da vrijeme sa djevojčicama provede u prirodi, ima i onih koji pričaju da je Nikolija ostavila Relju i to ni manje ni više nego zbog Teodore Džehverović.

Naime, kako kažu izvori za domaće medije, Nikolija je podržala Relju da bude član žirija jednog muzičkog takmičenja, međutim kada je saznala da je i Teodora u žiriju, stvari su se promijenile.

Teodora Džehverović – Screenshot

– Relja je odavno imao tu ponudu i konsultovao se sa Nikolijom kao i uvijek do sad. Potpisao je ugovor, dolazio na audicije, dok Nikolija nije saznala da pored Relje u žiriju sedi i Teodora Džehverović… Tada se Nikolija spakovala i otišla sa djecom kod majke na Bukulju – kaže izvor za “Star” i dodaje:

– Bio je u šoku, objasnio joj je da je njegov odnos sa Teodorom čisto poslovan i da ne treba da brine. Međutim, Nikoliji ne da đavo mira, iako zna da je Teodora u stabilnoj vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem. Zna ona od ranije kakva je Teodora i da voli da koketira – kaže izvor.

Ipak, kako Nikolija i Relja već godinama imaju odnos zasnovan na povjerenju i uzajamnoj podršci, čini se da je riječ samo o traču, a da je Niki kod Vesne otišla samo na mini odmor, dok je u ljubavnom, beogradskom gnjezdu para sve u najboljem redu, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh