Estrada

“ŠUTI, NEMOJ TO DA PRIČAŠ”, CAR SINOĆ REKAO ONO ŠTO NIJE SMIO, Dalila ga upozorila: On totalno podivljao

Odmah mu je rekla da ućuti.

Filip Car - novi

Filip Car je prethodne noći potpuno izgubio kompas, pa je nakon nekoliko incidenata i tuča koje je inicirao, u pušionici nastavio da vrijeđa i priča protiv članova produkcije.

Naime, snimak koji se pojavio na Instagramu, a na kom Filip Car optužuje da se poznati DJ Neba, koji svakog utorka gostuje kod njih na žurki, zaljubio u jednog zadrugara i zbog njega pušta određene pjesme i tajno ga želi, razbjesnio je javnost koja i dalje ne shvata odakle mu pravo tako nešto da priča.

Dalila i Osmakčić su sve vrijeme sjedili u pušionici i pokušavali da ga utišaju. Savjetovali su mu da ne izgovara takve stvari i da to nije u redu budući da mu on ništa nije skrivio, a on je nastavio u svom maniru da iznosi bljuvotine. prneosi “Novi“.

Filip ni u jednom trenutku nije izgovorio ime i prezime zadrugara na koga se ovo odnosi, a mi možemo samo da nagađamo, budući da je poznato da su tokom svake žurke Dino i Mateja nerazdvojni sa di džejem.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh