Estrada

BRENA U ŠEMI SA POZNATIM MUZIČAREM, ISPLIVALA SKRIVANA SLIKA? Dugo se šuškalo o njihovoj vezi, PROCURILO U JAVNOST!

Kosa joj je raspuštena, lagano nakovrdžana, što je vjerovatno rezultat uticaja laganog letnjeg povjetarca i morske soli.

Lepa Brena

Bila je to ljubav o kojoj se godinama šuškalo, posebno 80-ih. Svi su znali da postoji hemija između njih i da se nešto događa, ali niko nije imao dokaze.

Mnogi su tvrdili da među njima postoji neka tajna veza. Mediji su punili novinske naslove tračevima o muzičarevoj romansi s Lepom Brenom, a glavni akteri, tada najveće zvijezde Jugoslavije, svoj su privatni život pažljivo skrivali od znatiželjnih i nikada nisu u javnosti govorili o svojoj vezi.

A sada, nakon više od tri decenije, “Jutarnji list” je u posjedu fotografije koja potvrđuje da su Lepe Brena i Goran Bregović provodili zajedno vrijeme.

Riječ je o fotografiji staroj 36 godina iz privatne arhive.

Ljetnja šetnja

Intrigantna fotografija prikazuje Lepu Brenu i Bregovića u opuštenom, ljetnjem izdanju uhvaćene na odmoru u prirodi koja se nazire u pozadini. Bregović nosi žute kupaće gaće u vidu havajskih bermuda, a uz svoju prepoznatljivu frizuru, nosi i naočare za sunce dok u rukama drži malo jagnje.

Brena je, u mornarskom izdanju, bijelom kratkom šorčiću i majici na plavo-bijele pruge, a nosi i decentan nakit, zlatne halke na ušima i tanku narukvicu, što je i danas posebno u trendu. Kosa joj je raspuštena, lagano nakovrdžana, što je verovatno rezultat uticaja laganog letnjeg povetarca i morske soli.

Na fotografiji je i treći akter, ali Breni i Bregoviću očito blizak prijatelj u čijem su se društvu osećali vrlo opušteno.

Razotkrivajuća fotografija nastala je u ljetnjim mesecima 1984. godine na izolovanom oatrvu Šćedro koji se nalazi uz južnu obalu Hvara od kojeg ga dijeli samo Šćedarski kanal.

Ostrvo se prostire na samo osam kilometara, a ljeti tamo živi tek 30 ljudi, stoga je idealno skrovište za ljubavnike željne mira i romantike, daleko od očiju zaluđenih fanova i paparazza.

Na toj fotografiji je Lepa Brena tek u zamahu svoje karijere. Ima 23 godine, a godinu ranije izbacila je singl “Sitnije Cile, sitnije” i ekstremno popularan album “Mile voli disko” s istoimenim hitom tih pesama “Duge noge” i “Došlo vreme da se pođe”, koji je prodato u 780.000 kopija. Deset godina stariji od Brene, Bregović je tada s pune 34 godine u jeku svoje slave i rastura po Jugoslaviji kao vođa Bijelog dugmeta. FOTOGRAFIJU POGLEDAJTE OVDJE.

Upravo je 80-ih, ne dugo nakon nastanka fotografije koja je do danas ostala skrivena u privatnom fotoalbumu pod slojem prašine, usledila priča o tajnoj ljubavi velikih zvijezda koja je vrištala s naslovnica svih novina i magazina.

“Lepa Brena i Goran Bregović na njegovoj jahti” bio je samo jedan od udarnih naslova koji su zaludili fanove, a kiosci su prodali sve primjerke novina koje bi se odštampale. U novinama su se mogli pročitati tračevi, bez ikakve potvrde ili dokaza.

Pisalo se da je Lepa Brena bila gošća na jahti u vlasništvu Gorana Bregovića. Jahta je to na kojoj su zasigurno došli i do usamljenog ostrva Šćedro gdje je nastala ta fotografija.

Tvrdili su 80-ih u novinama Brenini susjedi da često u svom kraju vide Bregovića.

Brena, tada najveća jugoslavenska zvijezda, živjela je u Novom Sadu, a susedi su bili uvjereni da kod nje često svraća Brega koji bi u rukama obavezno nosio cvijeće, vino i bombonjere.

Fatalna ljubav

Ljubav je s vremenom očito pukla, jer se Bregovića osim Brene, povezivalo i s mnogim drugim ljepoticama poput glumice Maje Sabljić, Alke Vuice, tada novinarke Poleta, i manekenke Ljiljane Tić.

No, i danas se savremenici sjećaju te bombastične vijesti, a iako očito nije srećno završila prenosi se priča o toj fatalnoj ljubavi jugoslovenskog celebrity para, danas u srećnim brakovima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh