Estrada

Poslije bruke na nastupu pukla veza? Rada Manojlović ne smije da izađe na oči Harisovim roditeljima!

Rada Manojlović šokirala je nastupom bez donjeg veša i to baš u Gradačcu, rodnom mjestu njenog dečka Harisa Berkovića gdje mu i dalje žive roditelji. Da li zbog bruke koja je momentalno pukla na društvenim mrežama, tek Rada nije prespavala kod svekra i svekrve već u lokalnom motelu što je i snimila Ekipa Paparaco lova koja je Radu pratila prije i nakon nastupa.

Rada i Haris - Ekskluziva

U medijima se već neko vrijeme spekuliše da je ljubavi Rade i Harisa došao kraj jer se već dugo ne pojavljuju zajedno. I na nastupu Rada je bila bez svog dečka iako su svi očekivala da je podrži na svom terenu. Ona je došla je u pratnji sestre, i dva nepoznata momka, za koje se ispostavilo da su muzičar i obezbjeđenje.

Nakon nastupa Rada Manojlović je sa sestrom odmah sjela u automobil, ali iako su je paparaci čekali ispred kuće Harisovih roditelje ona nije otišla tamo. Mnogi su pomislili da će se uputiti u Harisov stan, ali je Radu vozač odvezao do motela gdje je prespavala što je dodatno podgrijalo priče da između rade i Harisa nešto ne štima.

I mnogima u publici bilo je čudno što Haris nije iskoristio priliku da dođe u rodni Gradačac, da obiđe prijatelje, porodicu i proveseli se sa njima na Radinom nastupu, a sve je još više zbunilo što pjevačica nije otišla kod njegovih roditelja budući da je on bio čest gost u kući Radinog oca u Četerežu. Možda samo nije htjela da ih budi i uznemirava u sitne sate ili je pak bilo sramota poslije bruke koja je pukla zbog njenog stajlinga. prneosu “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh