Estrada

Hoće li se Filip Cara usrećiti? EVO KO JE USTVARI ANA JOVANOVIĆ: Poznata po skandalu, bila i hapšena

Ana Jovanović je jedna od glavnih zvijezda Zadruge 5 zbog svojih odnosa koje imala od ulaska u ovaj rijaliti program. Posebnu pažnju ovih dana izaziva njen odnos sa Filipom Carem koji je tek raskinuo odnos s Dalilom Dragojević.

srbijadanas

Ona se predstavila kao smjerna djevojka, koja poznaje zadrugara Mateju Matijevića, a u studiju je istakla da joj se ne dopada ponašanje Tare Simov, koja je u prethodnoj sezoni lomila inventar u rijalitiju.

Međutim, Anini skandali polako kreću da se otkrivaju. Kako se saznaje, ona je hapšena zajedno sa svojim bivšim momkom.

– Anin momak bio je hapšen zbog dro*e, a ona se u tom trenutku našla sa njim. Oboje su u tom trenutku bili uhapšeni – poručuje izvor za “Blic”.

Podsjetimo, “Blic” je došao do saznanja kako je Ana imala vrlo turbulentan odnos sa svojim partnerom. Naime, izvor je proslijedio snimak na kom se, kako kaže, nalazi Ana i na kom se vidi kako njen partner i ona ulaze u fizički okršaj zbog toga što momak Jovanovićevoj navodno želi da uzme telefon.

Kako se vidi na pomenutom videu, momak i djevojka su se parkirali u jednom naselju, momak je izašao iz kola, a zadrugarka je sve vrijeme govorila “vrati mi telefon”, a onda je vrisnula i gurnula ga, pa je krenulo otimanje oko mobilnog.

Kasnije, momak je ušao u automobil, zalupio vrata i krenuo, dok se, kako kaže izvor, Ana, popela na haubu automobila, što dečka nije omelo da upali vozilo i tako je vozio na haubi dok je ona vrištala. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh