Estrada

Marija Šerifović otkrila zašto je u “Zvezdama Granda” zabranjeno pjevati Balaševića

Bilo je u takmičenju takvih problema i prije, ali se, iz nekog razloga, javila njegova supruga i tražila da snimke budu obrisane, izjavila je pjevačica

Marija Serifovic i Sasa Popović - Novi

Članica žirija u “Zvezdama Granda”, pjevačica Marija Šerifović, otkrila je zašto se u tom telent šou ne izvode pjesme Đorđa Balaševića.

Naime, nedavno je drugi član žirija u Zvezdama Granda, Đorđe David, otkrio da je takmičarima popularnog muzičkog šoa u Srbiji zabranjeno izvoditi neke pjesme, među kojima su i one Đorđa Balaševića, a javnost se ne prestaje pitati zašto bi to nekom smetalo. Sada je Marija Šerifović otkrila da se Balaševićeve pjesme ne izvode jer je tako tražila njegova udovica, Olivera Balašević.

– Ima problema, to se kod Đoleta događalo. Meni se dogodilo kad je Mahir Mulalić izvodio pjesmu Đorđa Balaševića. Bilo je u takmičenju takvih problema i prije, ali se, iz nekog razloga, javila njegova supruga i tražila da snimke budu obrisane. Nisam imala kontakt s gospođom, ali je bio problem, ja to poštujem, ne znam koji je tačan razlog, rekla je Šerifović, prenose srbijanski mediji. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh