Estrada

Dragana Mirković za Dan žena od Tonija dobila Majbaha vrijednog 400.000 eura!

Folk zvijezda Dragana Mirković već više od dvije decenije uživa u skladnom braku sa Tonijem Bijelićem, ali austrijski biznismen i dalje ne propušta priliku da joj pokaže svoju ljubav.

Dragana Mirković - Ekskluziva

Naime, Toni je za Osmi mart posebno obradovao Draganu, poklonivši joj automobil vrijedan 400.000 eura.

– Toni je sve organizovao u strogoj tajnosti. Automobil je dovezen u garažu, ukrašen mašnama, a pored je bio spreman i sto sa šampanjcem i slatkišima. Dragana je bila ganuta kada je došla i vidjela koliko se potrudio da je obraduje – rekao je izvor blizak folk zvijezdi.

Da je morao da se ozbiljno potrudi svjedoči i podatak da je kupio Mirkovićevoj „majbah S 680“, za koji u svijetu već postoji lista čekanja od dvije godine.

Ipak, kao vlasnik fabrike modela “majbah kupe”, Bijelić je uspio da dođe na vrh liste tako da je Dragana dobila jedan od prvih proizvedenih modela. Automobil koji će od danas moću da vozi dolazi sa potpuno revolucionarnim tehničkim inovacijama, čitav enterijer je u bijeloj koži a ključevi su u boji roze zlata.

Dragana se skupocjenim poklonom pohvalila na društvenim mrežama

– Osmomartovski poklon. Hvala ljubavi – podijelila je Dragana oduševljenje na društvenim mrežama. prenosi “Ekskluziva“.

poklon, osmi mart – Ekskluziva


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh