Estrada

“Veza ili duet?”: Kanje Vest zapratio Jelenu Karleušu

​Pojavio se novi dokaz popularnosti Jelene Karleuše u svijetu, a to je potez repera Je Vesta, koji je zapratio srpsku pjevačicu na društvenoj mreži Instagram.

Jelena Karleuša - Lepaisrećna

Istog trenutka kada je Je Vest na Instagramu počeo da prati Karleušu, pojavile su se teorije fanova, koje čak idu dotle da mnogi sumnjaju na simpatije repera prema Jeleni.

“Zamislite ovu vezu, to bi bio svetski hit”, “Kakva vest, dokaz da nas sledeće čeka smak sveta, nema šta drugo da se desi više”, “Ovo je u mojoj glavi sve smešnije i smešnije”, “Kim reaguj”, “Želim reakciju Džefri Stara”, pišu ljudi.

Ima i onih koji vjeruju kako dvoje muzičara spremaju duet.

“Ako je mogao Snup Dog sa Ljupkom, može i Kanje sa Karleušom”, “Idemo do vrha trendinga – srpskog i svetskog”, “Želim da čujem duet”, komentari su po mrežama.

Podsjećamo, Jelena Karleuša je ranije tvrdila kako Kim Kardašijan kopira njen način oblačenja, a to se komentarisalo i u pojedinim američkim medijima, te nije prvi put kako se srpska pjevačica povezuje sa porodicom Kardašijan-Vest, prenosi B92.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh