Estrada

Lukas gurnuo sinu pare u ruke, a ono što je Lazar uradio sve oduševilo: Poslije prvog plesa otpjevao i svoj hit i raznježio!

Folk pjevač Aca Lukas otpjevao je pjesmu za prvi ples svom sinu Lazaru i njegovoj izabranici Ani, koja je nakon vjenčanja uzela prezime Vuksanović.

Aca Lukas, sin - ekskluziva

Naime, on je sa pjevačicom izveo numeru “Ima li nade za nas”, a prizor je mnogima natjerao suze na oči.

Nakon što to otpjevao, Lukas je nastavio sa pjevanjem, te je zapjevao svoj hit “Voliš li me”.

U jednom trenutku sinu Lazaru dao je novčanicu, a potom mu je Lazar vratio kako bi mu dao bakšiš.

Folker je sve vrijeme grlio sina i snajku i nije krio koliko mu je srce puno na veoma bitan dan za njihovu porodicu.

Nema srećnijeg dana. Zadovoljan sam snajkom. Šta ima da ga savjetujem? On ima 27 godina, ako napravi grešku – ispraviće. Snajka je super, dobra djevojka. Neću pjevati. Vjerovatno samo prvi ples, ali neću pjevati sinu koncert sada. Neću sada da otkrivam šta sam poklonio sinu. Otišao sam do kuće, pa sam došao u crkvu. Biće građansko vjenčanje ovdje u sali – rekao je Lukas.

Podsjetimo, Lukas je sina Lazara dobio iz prvog braka sa suprugom Svetlanom, sa kojom ima i stariju kćerku Miljanu. prneosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh