Estrada

DA SAM PRAO NOGE NA BINI, MOŽDA BIH POBIJEDIO! Lukas prvi put o sabotiranju na pjesmi za Evroviziju, a evo šta misli o pobjednici! (VIDEO)

Folker nije krio da mu je postao svejedno kada je uvideo kako stvari tamo funkcionišu

Aca Lukas nije mogao da sakrije nezadovoljstvo i bes nakon proglašenja pobednika na sinoćnjem takmičenju za pesmu Evrovizije ’22.

Naime, on danas ženi sina, a mi smo morali da ga pitamo kako komentariše učesnicu, njenu pesmu, a i celokupnu organizaciju pomenutog takmičenja.

– Ja sam imao dobru nameru, hteo sam da uradim nešto za svoj narod i za svoju zemlju. Nisam se ni iznervirao ni naljutio, kada sam video da od toga nema vajde prosto sam odustao – započeo je iskreno folker i dodao:

– Ne dopada mi se pjesma, sviđa mi se na primer Sara Jo i još par izvođača koji čak nisu ni prošli u finale, ali pobednička ne – bio je isken folker.

Kompletan video i šta je to folker poručio nakon svega pogledajte u video – prilogu iznad.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh