Estrada

“Lukas PODMETAČINAMA skreće pažnju na sebe, TUŽIĆU GA!” Olivera Kovačević spremna za sukob na sudu sa folkerom

Urednica zabavnog programa RTS odgovara na sve optužbe pjevača!

Urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević pred okupljenim medijima, drugog dana festivala “Pjesma za Evroviziju 22”, odgovorila je na brojne optužbe ovogodišnjeg takmičara Ace Lukasa.

Kovačevićeva se posebno osvrnula na priče o sukobu folkera i Momčila Bajagića Bajage.

– Koliko sam ja informisana nije bilo ničega što bi se moglo podvesti pod sukob. Nažalost, neki ljudi koriste ovu manifestaciju u pogrešne svrhe, a ne da promovišemo ove mlade ljude. Fokus ne treba da bude usmerena na one koji će raznim izmišljotinama, lažima i podmetačinama skrenuti pažnju na sebe – ističe urednica zabavnog programa RTS-a.

Olivera Kovačević naglašava da će Lukasa tužiti zbog svih izgovorenih reči na njen račun, prenosi SD.

To su takve klevete i laži. Naravno, da će završiti na sudu. Samo da u dobrom duhu okončamo ovaj festival. Radujem se tom suočavanja i instituciji koja potvrđuje činjenice – govori ona i dodaje na račun folkera:

– To se zove “sindrom kiselo grožđe”!

Pogledajte:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh