Estrada

LIDIJA VUKIĆEVIĆ POZIRALA SKROZ NAGA! Glumica u 59. godini u nikad izazovnijem IZDANJU, da li je realno da ovako izgleda?

Glumica Lidija Vukićević (59) veoma vodi računa o svom izgledu, a svojim fotografijama na društvenim mrežama nerijetko ostavi bez daha svoje pratice bez daha.

Lidija Vukićević - Screenshot/YouTube

Mnogi komentarišu da se Lidija godinama ne mijenja i da djeluje kao da ne stari, a to dokazuju i njene fotografije. Ona je više puta pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu i u raznim izdanjima, a sada je otišla korak dalje i objavila i te kako izazovnu fotku, prenosi Kurir.

Naime, Lidija je pozirala potpuno naga dok se fotografisala od iza, ali njena vitka figura i zategnute noge došli su do izražaja.

“Kakva bomba”, “Da li je realno da ovako izgledaš”, “Prelijepa i prezgodna”, glasili su samo neki od komentara ispod objave na Instagramu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh