Estrada

ESTRADA SE OTIMA OKO STANOVA! Saša Popović zida luksuzno naselje za 7.350.000 eura, mini parkovi, rampa sa čuvarom, a pomaže mu i ova pjevačica!

Saša Popović navodno gradi luksuzno naselje na Bežanijskoj kosi!

Naime, bivši direktor „Granda“ iskeširao je 7.350.000 eura za izgradnju luksuznog kompleksa i ubeđen je da će mu se ova investicija višestruko isplatiti. Okruženo zelenilom Popović je u septembru 2020. godine prodao “Grand” i sve što je tada za radio uložio je u nekretnine.
E stock

– Kupio je ne koliko spojenih placeva na početku Bežanijske kose, u blizini svoje vile, i tu počeo da gradi stanove. Zamislio je da to bude luksuzno naselje sa brojnim sadržajima za stanare, okruženo zelenilom. Naselje će biti dobro obezbeđeno, a na ulasku u kompleks biće postavljena rampa sa čuvarima – priča dobro obavešteni izvor i dodaje da će se prvi stanari useliti u Popovićeve stanove sredinom 2024. godine.

– Za stanovima vlada veliko interesovanje, već je pola prodato. Cene kvadrata su od 2.200 do 2.600 evra bez PDV-a. Najtraženiji su najmanji stanovi od 47 kvadrata. Znam samo da su mnogi pevači i sportisti već kaparisali stanove, ali ne bih otkrivao njihova imena. Saša je angažovao svoju ženu Suzanu oko prodaje stanova, to je sada njen deo posla – otkriva sagovornik.

Za opremanje luks stanova angažovana je firma Viki Miljković, koja uređuje domove bogataša.

– Ona i njen muž su veoma uspešni u tom poslu. Opremili su nekoliko stanova u Beogradu na vodi i sada ih svi traže. Imaju ugovor sa jednom fabrikom u Turskoj koja izrađuje specijalni nameštaj po željama njihovih klijenata – objašnjava izvor.

Saša Popović (67) ne krije da svakog meseca prima penziju od 700 evra, a dobar deo novca uložio je u album supruge Suzane Jovanović.

– Moja penzija je 700 evra. U ženin album sam uložio 140 svojih penzija, ali ne žalim, Dvadeset pet godina sam favorizovao druge pevače, red je da konačno obratim pažnju i moju Suzanu – izjavio je Popović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh