Estrada

PLAVOOKI DJEČAK PORASTAO: Nadežda Biljić i Toma Panić pokazali sina Longa

Pjevačica Nadežda Biljić sa sinom Longom prije nekoliko mjeseci preselila se u Svilajnac, rodni grad svog vjerenika Tome Panića.

Nadežda Biljić i Toma Panić - Instagram

Popularni par koji je ljubavnu vezu započeo pred kamerama televizije “Pink” tokom boravka na rijaliti imanju u Šimanovcima nakon brojnih skandala konačno uživa u porodičnoj idili, piše Nadlanu.

Naime, nekadašnji maneken svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram otkrio je kako sa izabranicom i nasljednikom provodi slobodan vikend.

Bivši zadrugari topli februarski dan iskoristili su za boravak u prirodi, a srećni otac objavio je fotografiju svog nasljednika dok uživa na travi.

Plavooki dečak bio je dobro raspoležen i ako je suditi po njegovom osmijehu lijepo se zabavio sa svojim popularnim roditeljima.

Podsjetimo, Longo je prijevremeno rođen, te je tokom prvih mjeseci života imao brojne zdravstvene probleme. Nadežda i Toma nedavno su izjavili da njihov nasljednik lijepo napreduje, ali da još uvijek kasni u razvoju za svojim vršnjacima.

Nadežda Biljić i Toma Panić pokazali sina Longa – Instagram

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh