Estrada

GOGA POTVRDILA DA SE RAZVODI OD 15 GODINA MLAĐEG SPORTISTE: Tačno je! Evo da li je u sve UMIJEŠANA I TREĆA OSOBA

– Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka…

Uroš Domanović i Goga Sekulić - Kurir.rs

Kao bomba u medijima odjeknula je vijest koju je Kurir prvi objavio, da se Goga Sekulić i Uroš Domanović razvode nakon šest godina braka, tokom kojeg su dobili i sina Vasilija Andreja.

Kako bismo provjerili naša saznanja, mi smo uspjeli da kontaktiramo pevačicu, koja nam je ljubaznim tonom, potvrdila naša saznanja.

– Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka. Uroš i ja smo se sve sporazumno dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno je daljina bila jača od nas. Prioritet nam je naš Vasilij Andrej i obaveze prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo fantastičnu komunikaciju i uvijek će tako biti – poručila je Goga za Kurir.

Podsjetimo, njih dvoje su se rastali još prije šest mjeseci, ali su tek sada pokrenuli u proces sudske rastave.

Izvor upućen u odnos pjevačice i 15 godina mlađeg svijetskog prvaka u điju-đicu otkriva da njih dvoje već dvije godine ne žive zajedno zbog poslovnih obaveza, te da su upravo razdvojenost i daljina uticale da njihov odnos zahladni. Pjevačica je i na svom Instagramu obrisala sve fotografije sa suprugom, a riješila je da se sada posveti poslu i da se u velikom sjaju vrati muzici i nastupima.

Goga i Uroš upoznali su se sasvim slučajno u Cirihu, kada se pjevačica našla na piću sa svojom prijateljicom i koleginicom Darom Bubamarom.

– Mi smo se sreli prije pet i po godina gdje smo se Dara i ja našle da popijemo piće. Dara je pjevala kod mog druga i u jednom momentu ušao je Uroš sa zajedničkim prijateljem, pa smo otvorili šampanjac. Ona je rekla: “Ovaj momak je za Gogu, vidi što dobro izgleda”. Ja sam gledala kako on pije čaj, pa sam rekla sestri da uzme broj da me vodi na trening, on je bio ozbiljan sav, on se ne smije puno. Vasilije je povukao na njega. Svi kažu da ličimo, isti ten, boja očiju je identična, kažu da je Vasilij pomiješan. On se rodio pred svetog Andreja, a Vasilij inače volim, tako je pao dogovor – pričala je prošle godine Goga u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh