Estrada

DALA MU JE 5 GODINA ŽIVOTA: Ko je bogataš Đorđe Kuljić sa kojim je raskinula Anastasija Ražnatović?

Anastasija Ražnatović nakon pet godina raskinula je vezu sa Novosađaninom Đorđem Kuljićem, koji nije bio poznat javnosti prije nego što je uplovio u romansu sa mladom pjevačicom. Od tada, mediji su počeli da se interesuju za njegov život, te su mnogi detalji dospjeli u javnost.

Atraktivnog Đorđa Kuljića povezivali su s poznatim devojkama sa estrade, manekenkama, navodno čak i sa starletama, a biznismen je imao i kraće veze po Evropi i svetu, pisali su mediji.

Kuljić je, kao što je poznato, bogati biznismen koji je karijeru trasirao još tokom studentskih dana u Americi, gde je dugo živeo i učio u Njujorku, a zatim tamo pokrenuo biznis sa kamionima.

I upravo na tom mestu kreću podaci o njegovim prethodnim ljubavnim iskustvima budući da se šuška da je sa tadašnjom cimerkom Anjom Stojković, ćerkom Dragana Stojkovića Piksija, koja je danas udata za automobilistu Huga Valentea, imao i nešto više od prijateljstva.

Đorđe voli da se druži, ima grupu prijatelja s kojima često voli da ode na po koje putovanje ili u izlazak.

Sa Anastasijom je delio interesovanja prema dalekim destinacijama i nezaboravnim odmorima.

Uprkos opisanom burnom emotivnom životu njenog partnera, Anastasija nikada nije iskazivala ljubomoru.

– Imam sreću da sam momcima bila prva ili druga devojka, tako da nisam razmišljala o bivšim devojkama. Oni su svi stariji bili od mene, moj sadašnji dečko je stariji devet godina od mene. Nisam imala na šta da budem ljubomorna, sve je to bilo neozbiljno pre mene – rekla je ranije Ražnatovićeva, dok je bila u ljubavi sa Đorđem, prenosi Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh