Estrada

CAR URLA NA DALILU – OPŠTI HAOS NA IMANJU ZADRUGE! Evo šta se desilo, OBEZBJEĐENJE ODMAH DOTRČALO

Filip Car upao je u radio, pa se ponovo obrušio na Dalilu Dragojević. Svađa se potom nastavila u dvorištu.

Car i Dalila - Novi

-Ja ti sad kažem, vidi, ono što sam rekao i prije nego što sam pričao sa tobom. Sto stvari mogu da ti zamjerim, ti ćeš okrenuti. Osoba kojoj sam rekao da mi da pare, osoba sa kojom ja jedem, a vrlji mi i kulji – pričao je Car.

-Ti si sa mnom završio za sve vremena, ne želim da pričam sa tobom – drala se Dalila.

-Osoba koja se veseli, loče i pije dok sam ja loše, ne može da bude sa mnom. Sve jedan poklon ću razvaliti i pocjepati. Ku**o jedna. Ka**la si se sa mnom pored muža, pa si njega napadala. Dok se ja osjećam loše, zbog sebe sam se osjećao jadno i loše, ti se u tim momentima veselia – rekao je Car.

-Mene su gurnuli – rekla je Dalila.

Hoću da ti kupim vino, ti se na mene izderavaš. Što nisi rekla kad znaš da sam izgubio pare na kocki, da kockamo zajedno, ja dođem, a ti kockaš sama. Ja ti vrijeđam porodicu – rekao je Car. prenosi novi

-Ti najbolje znaš šta radiš? Znaš, kako ti je onda? – pitala je Dalila.

-Super. Sad ćeš da vidiš sa đavolom ples. Evo, ja sam najgori. Neću biti taj koga će kadrirati kako ti plešeš. Ti plešeš sa ku**om od 40 kilograma, dok ti ispadaju si*e – rekao je Car.

-Tvoj problem je to što si ti izgubio pare i ti tražiš problem u meni. Kad se budeš otrijeznio, biće ti kao jutros. Sram te bilo – rekla je Dalila.

-Ja neću biti taj, dok ti sve to radiš, da mene kadriraju kad sam loš – drao se Car.

-Šta je poenta – pitala je Dalila.

-Evo sad ćeš videti. Ja ti kažem, vjeruj mi, jednu ružnu riječ ti neću reći, neću te pogledati. Evo sve sam ja, ali sad ćeš vidjeti. Ja bih prevrnuo svijet da te nađem, a ti dobra osobo, evo ja sam kriv – rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh