Estrada

“VRIJEME JE ZA TREĆE DIJETE”, JELENA I DUŠKO NAKON SUKOBA PRELOMILI: Ona se oglasila – ne krije oduševljenje

Ljubav je pobijedila?

Jelena Karleuša - novi

Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić posvađali su se na Božić, 7. januara, kada je pjevačica fudbalera prijavila policiji da ju je udario, nakon čega je on dobio zabranu prilaska od 48 sati, koja je kasnije produžena na mjesec dana i istekla je 8. februara, piše Novi.

Upravo zbog toga, javnost je mislila da je par na “ratnoj nozi”, a onda je Jelena sve razuvjerila snimivši ga pored jednog od mnogo buketa crvenih ruža koje je dobila za Dan zaljubljenih, vjerovatno upravo od njega.

Ovim je probudila mišljenje da su se strasti smirile te da je došlo do pomirenja, a njena sljedeća objava na Instagram storiju, samo je još više doprinijela tome.

Jelena je ovog jutra objavila sliku naslovnice britanskog Voga, na kojoj su Naomi Kembel i njena devetomjesečna kćerka. uz zanimljiv opis.

– Možda mi je vrijeme za treće dijete, čim se ovako oduševljavam slikama beba – poručila je Karleuša što je mnoge nagnalo da pomisle da je par nakon svađe u nikad većoj ljubavi, kao i da možda razmišljaju o prinovi.

Šta će uslijediti, kao i da li će se Jelena i Duško odlučiti na treće dijete, vrijeme će pokazati


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh