Estrada

“MALO JE FALILO DA SE NE POJAVIM” Takmičarka šokirala na sceni “Zvezda Granda”, Marija vikala na Viki: “U zatvor da ideš”

Uposljednjoj emitovanoj emisiji “Zvezda Granda”, koja je sinoć bila na programu, došlo je do okršaja između Marije Šerifović i Viki Miljković.

Zvezde Granda - Novi

Nakon što je Marijina kandidatkinja Božana Saćipović izvela pjesmu “Čaje Šukarije”, koju su nedavno obradile članice grupe “Hurricane”, uslijedili su komentari žirija, a prva je komentarisala Viki Miljković, piše Blic.

– Pesmu koju izvode Hurikane nisi izvela kako treba, pevala si je kao original, a one to tako ne pevaju, to je obrada – rekla je Viki takmičarki. prneosi “Novi“.

Tada ju je ostatak žirija napao da ne izgovara dobro ime benda “Hurricane”, budući da je Viki sve vrijeme govorila ‘HuriKane’.

– Hurikane? Viki, u zatvor da ideš! – najglasnija je bila Marija Šerifović, koja je bila bijesna i zbog toga što je njena takmičarka dobila pet glasova i morala je da ide u baraž.

Takmičarka se zatim obratila svima u studiju i rekla da je htjela da odustane od takmičenja.

– Htela sam da odustanem, pošto imam bronhitis – iskrena je bila Božana Saćipović, koja je ponovo pjevala u baražu na kraju emisije, ali nije uspjela da se plasira u naredni krug takmičenja.

Tokom emisije je jedan lapsus imala i Ana Bekuta, koja je umjetničko ime pjevačice Bebi Dol izgovorila kao “Bejbi Dol”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh