Estrada

Nakon Šabanove tragedije je nestala iz javnosti brzinom svjetlosti: Niko ne zna kakav život vodi, pojavila se fotka!

Pjevačica Ivona Negovanović koja je bila poznata kao ljubavnica pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića već duže se ne pojavljuje u javnosti.

Ivona Negovanović Cuca - Svet.rs

Poslije Šabanove pogibije provlačila se u medijima i oplakivala smrt svoje ljubavi koja je vinula u zvijezde, ali i prikazala bebu za koje su tada mnogi posumnjali da nije Šabanovo i nestala, piše Espreso.

Cuca je svoju sreću našla pored drugog muškarca za koga se i udala.

Da je poslije silnih turbulencija u svom životu zbog veze sa pokojnim Šaulićem konačno pronašla mir i prošlost ostavila iza sebe, svjedoče fotografije na Instagramu na kojima pozira sretna i zadovoljna i izgleda bolje nego ikad.

Podsjetimo, tragično nastradali kralj narodne muzike Šaban Šaulić je jednom prilikom za Blic govorio o svojoj vezi sa Ivonom Negovanović Cucom i natpisima da je opet obnovio romansu.

“Ma kakva Cuca i djevojke! Imam ženu, djecu, unuke, nikada bolje se nisam osjećao. To što pričaju da sam nešto imao sa njom je budalaština, davno je sve to završeno. Nemam više nikakve veze sa njom. Super sam sa Gocom”.

– Gluposti nisam pravio, meni godine ne dozvoljavaju to. Bio sam zanimljiv novinarima da sam ljubavnik u ovim godinama, ali to je budalaština. Normalan sam čovjek, uvijek sam se lijepo ponašao. Kakav mogu da budem ljubavnik u 66. godini? Mi svi, prije svega, vapimo da možemo da trajemo, a sada da izigravam nekog muškaraca koji juri za ženama, nema šanse. Ni kao mlad nisam izigravao donžuana, a sada više i ne mogu. Stigle me godine, moram pošteno da kažem, ali mi odgovara kada ljudi smatraju da sam donžuan, sviđa mi se ta titula – pričao je tada Šaban za “Blic”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh