Estrada

TAKMIČARKA DISKVALIFIKOVANA IZ ZVEZDA GRANDA, PRODUKCIJA DONIJELA HITNU ODLUKU: Oglasila se nakon skandala

Učesnica muzičkog šou programa “Zvezda Granda” Valeri Dimovska objavila je da je diskvalifikovana iz takmičenja jer se nije pojavila na posljednjom snimanju emisije.

Valeri Dimovska - Novi

Valeri Dimovska, dvadesetčetvorogodišnja takmičarka iz Skoplja, kaže da je za nju takmičenje završeno nakon drugog kruga, ali da će se ponovo prijaviti sljedeće sezone.

– Bila sam bolesna kada se snimao treći krug i zato sam diskvalifikovana, jer nisam mogla da se pojavim na snimanju. Sljedeće godine ću se prijaviti opet – rekla je Valeri za portal “Nema zabranjenih”, te dodala:

Inače, diskvalifikovanoj pjevačici mentor u takmičenju je bio Đorđe David.

Podsetimo, ona je za prvi krug takmičenja odabrala pjjesme ”Hajde onda ništa” Tijane Bogićević i ”Volim te” Anastasije Ražnatović, a zatim bila nagrađena sa svih šest glasova.

– Pošto imaš sve glasove, ne može niko da se povuče, ti ćeš da biraš sebi mentora. Znam koga ćeš uzeti i evo ja ću to zabilježiti, ajde kaži- rekao je Saša Popović.

– Biram Đorđa Davida za svog mentora- rekla je Valeri i odgovorom iznenadila Sašu.

– Pogrešno sam zapisao evo priznajem- rekao je on kroz smijeh a onda se ubacio Mili- Evo ga prekrižava sad, a napisao je Mara.

Sa druge strane, Viki Miljković bila je ubjeđena da će izbor pasti na Cecu Ražnatović- Pošto je pjevala Anastasijinu pjesmu, ali svakako je pravi izbor napravila, super što je uzela Đoleta.

– Da je iz Gračanice, sigurno bi izabrala mene- našalio se Bosanac. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh