Estrada

DARKO I BARBARA OTIŠLI DA ZAKAŽU VJENČANJE: Sudbonosno da će izreći u Hramu Svetog Save, a evo kad

Darko Lazić nakon što je priznao da planira veliku svadbu sa svojom izabranicom i koleginicom Barbarom Bobak, te da će se to dogoditi vjerovatno na ljeto, riješio je da ne gubi vrijeme.

Darko i Barbara - Screenshot

Naime, po povratku iz inostranstva, folker je zajedno sa svojom ljepšom polovinom posjetio Hram Svetog Save u Beogradu. Kako se šuška, par je odlučio da se na tom mjestu zakune na vječnu ljubav i izgovori sudbonosno “da”, a Paparaco lov ih je i uhvatio.

Darko i Barbara su se u hramu zadržali neko vrijeme, gdje su ispoštovali sve običaje odlaska u crkvu, a nešto kasnije i po izlasku zapali svijeće.

Podsjetimo, Barbara i Darko, ukoliko dođe do svadbe, priredit će feštu za pamćenje o kojoj će brujati cijela zemlja.

– Kad se mi budemo vjenčali, to će biti sve samo ne tajno i o tome će cijela Srbija da priča, vjerujte mi! Ne znam ko izmišlja ove gluposti, Elvis… – prokomentarisala je nedavno Barbara kroz osmijeh i time stavila tačku na sva nagađanja.

– sad živimo zajedno i baš nam je lijepo – rekla je Barbara nedavno, prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh