Estrada

Miroslav Ilić nasmijan izašao iz suda: Četiri sata svjedoci davali izjave, Ilić jednim potezom sve iznenadio!

Suđenje pjevaču Miroslavu Iliću počelo je jutros u pola 10 u Palati pravde u Beogradu, za dokazivanje očinstva u slučaju Devina Antonovića.

Miroslav Ilić - Mondo.rs

Danas su saslušani svjedoci, a Ilić je po prvi put od kako javnost prati suđenje iz Palate pravde izašao nasmijan i čini se zadovoljan. On je podignutim prstom, nasmijan pokazao prema okupljenim novinarskim ekipama, ali nije želio da komentariše današnje ročište. Inače, suđenje je trajalo oko 4 sata.

Izjavu je umjesto njega dala Miroslavova advokatica:

Ovo je specifičan postupak, po zakonu je isključena javnost, a davanje bilo kakvih izjava nije dozvoljeno. Čak ne znamo kada će se okončati slučaj – rekla je Ilićeva advokatica.

Bivša pjevačeva ljubavnica i majka Devina Antonovića, Mirjana Antonović, danas se za domaće medije oglasila i otkrila zbog čega se nije pojavila na suđenju.

Žao mi je, nije mi dozvoljeno da sad komentarišem bilo šta povezano sa suđenjem. Slobodno pitajte mog advokata. Kad bude suđenje završeno pričat ćemo o svemu – kratko je za Kurir prokomentarisala Mirjana Antonov, piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh