Estrada

Saša Popović otkrio koliko košta pojavljivanje u Zvezdama Granda!

Dugo se spekulisalo u javnosti koliko košta učešće pjevača u Grandovim emisijama a sada je Saša Popović otkrio pravu istinu.

Saša Popović - Blogspot

Naime, on je u emisiji “Zvezde Granda” nesvjeno potvrdio da pjevači plaćaju 10.000 evra kako bi u Grandovim emisijama izveli svoju pjesmu.
Popović se obratio takmičaru Jasminu Đulišiću kojem je poručio da je zaradio 30.000 evra

Đulišiću, nemoj da žališ, zaradio si 30.000 evra, baš te briga. Sad se pitaš kako, svako pojavljivanje u “Zvezdama Granda” ko želi ovdje da dođe, za svaku emisiju to je kao da si donio 10.000 eura i rekao: Hoću da stanem ovdje ispred ovog žirija, ispred ove publike i da te gleda 7, 8 miliona ljudi – rekao je Popović za pomenuti porta, na šta se Sanja Kužet odmah nadovezala:

Pa ja sam onda milionerka, samo što to nisam ni znala! Pa ni vi niste daleko od toga.

Mi smo u goroj poziciji, mi da bi sjedili u žiriju svako mora da da Saši po 50. 000 po sezoni – rekao je Đorđe i nasmijao svoje kolege iz žirija. prneosi Express“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh