Estrada

IVANA SE PRESELILA KOD TOMOVIĆA U CRNU GORU: Bivša žena repera Ša uživa u ljubavi, planira sa Vladimirom proširenje porodice!

Ivana Aleksić preselila se u Crnu Goru kod Vladimira Tomovića, sa kojim je u emotivnoj vezi već godinu dana.

Vladimir i Ivana - Screenshot

Kako Kurir saznaje, njih dvoje uživaju u ljubavi, a iako su prvo bili samo prijatelji, kasnije su se rodile emocije i oni to odavno ne kriju od okoline.

Ivana je na početku veze redovno odlazila u Bar, odakle je porodica Tomović, ali je najviše vremena provodila u Beogradu, gdje je živjela i radila. Međutim, kada je Ivanin posao počeo da propada, ona je navodno odlučila da se odseli u Bar. Kako su nam rekli naši izvori, Aleksićeva je nakon razvoda sa Nenadom Aleksićem finansijski profitirala. Salon na Novom Beogradu je zatvorila i pokrenula posao u drugom dijelu grada, ali s tim nije imala sreće.

Propao posao

– Ivana je počela sa tim novim salonom, ali to baš i nije zaživjelo, nije uspjela da ga razradi kao salon kod Fontane, gdje su mnogi dolazili baš zbog Nenada. Čula sam da se baš zaljubila u Tomovića i, kada je promet počeo da opada, ona je prepustila salon dugogodišnjem prijatelju i saradniku. Ivana je i dalje gazdarica, ali više se ne bavi pretjerano poslom. Posvetila se sebi, Vladi, njihovoj vezi – započeo je priču dobro obaviješten izvor blizak Aleksićevoj.

Ivana je, kako je rekla bliskim prijateljima, sigurna u svoju odluku o preseljenju.

– Na početku ona je odlazila u Bar, stvarno su se samo družili jedno vrijeme, ali je kasnije proradila hemija između njih i rodila se ljubav. Kada su počeli da se zaljubljuju sve više, njeni odlasci su bili sve redovniji, ali je i Vladimir nerijetko znao da se zaputi u Srbiju kako bi proveo više vremena sa svojom dragom. U salonu se priča da su srećni, čak i da planiraju proširenje porodice. Ivani je najveća želja da se ostvari u ulozi majke – navodi naš sagovornik.

Preboljela razvod

Podsjetimo, Nenad Aleksić Ša prevario je suprugu Ivanu Aleksić sa Tarom Simov tokom boravka u četvrtoj sezoni rijalitija “Zadruga”, nakon čega je stavljena tačka na njihov brak. O razvodu popularnog repera mnogo se pisalo, ali nakon njegovog izlaska iz rijalitija, Ša je priznao da ga je Ivana “opelješila”. Ša je u javnosti više puta govorio kako mu je ona uzela i ono što joj ne pripada, ali da razumije da je to uradila jer ju je povrijedio. Do objavljivanja ovog teksta Ivana Aleksić nije se javljala na naše pozive, ali smo uspjeli da stupimo u kontakt sa Vladimirom Tomovićem, koji je bio veoma neljubazan kada je čuo naše pitanje.

– Ja neću ništa više da komentarišem za medije, pišite šta god hoćete.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh