Estrada

Moji roditelji nisu podržavali vezu, on ima troje djece: Trudna Zvezda Granda progovorila o odnosu sa 15 godina starijim kolegom!

Zvezda „Granda” Tamara Selimović čeka svoje prvo dijete sa 15 godina starijim pjevačem Emirom Habibovićem. Naime, ona je sada progovorila o detaljima njihove veze i otkrila kako su njeni najbliži reagovali na razliku u godinama.

Tamara i Emir - Ekskluziva

– Javnost intrigira moja veza sa Emirom zbog godina? Šta je on od mene stariji 20-30 godina? Ne razumijem! Smatram da je neka maksimalna mjera tu do 10-15 godina, kada se već o godinama radi. Skroz je u redu ako se dvoje ljudi nađu i energije im se poklope – rekla je Selimovićeva i otkrila kako je počela njihova ljubavna priča:

– Emir i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja u Šapcu i tako smo počeli da komuniciramo. Poslije nekog perioda kada smo se dovoljno upoznali stupili smo u vezu. Iskreno samo sam osjetila tu njegovu dobrotu, duhovit je i uvijek mi je bilo lijepo u njegovom prisustvu. Ne mogu vam objasniti taj osjećaj, to traje i sigurna sam da će trajati.

S obzirom na to da je njihova veza ozbiljna, došlo je i do upoznavanja porodica. U prvi mah, njeni nisu prihvatili budućeg zeta, ali je vrijeme pokazalo da su stvoreni jedno za drugo.

– Upoznao je moje roditelje, na početku nije bilo sve kako treba, ali sve ono što sam ja pričala njima Emir je vremenom sam i potvrdio. I sada je naravno, sve u najboljem redu.

Iako joj ranije nije bila praksa da ima starije momke, srce je presudilo, a ljubav je bira.

– Znate kako, nikada nisam razmišljala da li ću imati mlađeg ili starijeg momka. U životu srce odlučuje i neka realnost.

S obzirom na to da Habibović sa prethodnim partnerkama ima djecu, Tamara kaže da je neke od njih imala priliku i da upozna.

– Emir ima troje djece, starijeg sina sam upoznala i sve je u najboljem redu – kazala je Selimovićeva i otkrila da li je upoznala Emirove bivše i da li se pribojava da bi u nekom momentu mogla da doživi istu sudbinu kao i one.

– Ovo moram da prokomentarišem na svoj način zato što svako u životu ima neku ružnu prošlost. Emir je od starta bio iskren prema meni i dokazao sve svojim djelima, tako da zaslužuje, kada su njegova djeca u pitanju da ću ja biti uz njega sto posto. Što se tiče straha, do sada se nikada nije javio niti će se to desiti. prneosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh