Estrada

Prijatelji i obožavatelji odali počast Akiju Rahimovskom

Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog bit će održan u četvrtak 27. januara u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, navodi se u objavi na stranici Parnog valjka.

Aki Rahimovski - Screenshot

Sprovod je organiziran za porodicu i prijatelje, a iz benda su zamolili sve koji žele odati počast Akiju da to učine danas, ispred zagrebačkog HNK.

“S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, molimo sve koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka 25. januara kod Zdenca života, ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje će biti moguće donijeti cvijeće i zapaliti svijeće”, navodi se u objavi.

Na Trgu Republike Hrvatske kod Zdenca života, povodom smrti Akija Rahimovskog, pjevača Parnog Valjka, Husein Hasanefendic Hus i prijatelji postavili su sliku preminulog pjevača te ostavili cvijeće i zapalili svijeće.

Na zvaničnoj stranici kultnog benda Parni valjak objavljen je video u čast preminulom Akiju Rahimovskom.

Podsjetimo, pjevač grupe Parni Valjak preminuo je u subotu u jutarnjim satima u bolnici u Novom Mestu nakon što mu je pozlilo. 2018. godine doživio je blaži moždani udar. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh