Estrada

Seka Aleksić na skijanju u odijelu od sedam hiljada evra

Pjevačica Seka Aleksić otputovala je na Kopaonik gdje uživa u zimskim čarolijama sa suprugom i sinovima Jakovom i Jovanom.

Seka Aleksić - Instagram

Naime, Aleksićeva je na društvenoj mreži Instagram podijelila nekoliko fotografija napravljenih na stazi ove planinske ljepotice, a na kojima se vidi koliko porodično uživaju u snježnim čarolijama.

Ono što nikome nije promaklo jeste Sekin autfit. Ona je bila obučena od glave do pete u Dior, od ski odijela do čizama, pa su brojni pratioci u komentarima računali koliko je novca Seka izdvojila kako bi se stilizovala.

“Vi ste srećna porodica, kako se samo svi smejete”, “Seko, uživajte, zaslužili ste”, “Izgledaš kao sa piste, ne smem da zamislim koliko košta sve to na tebi”, glasili su neki od komentara.

Aleksićeva je zaista za kombinaciju izdvojila pozamašnu sumu novca.

Na zvaničnoj stranici poznatog brenda, cijena ski odijela koje nosi je 7.079 evra, dok čizme koštaju 2.214 evra. prneose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh